Pálinka ajándékba külföldinek

hungarikum pálinkaA pálinkát nagyon sokan szeretik. De mi is a pálinka? A pálinka hagyományos magyar gyümölcspárlat melyet kizárólag erjesztett gyümölcsvelő, gyümölcsmust vagy gyümölcscefre lepárlásával készítenek. Leggyakoribb alapanyaga a szilva, cseresznye, alma, eper, körte, kajszibarack, szőlőtörköly, de alkalmas még ezeken kívül sok más gyümölcs is. A történelmi magyar pálinka inkább búzából, rozsból, kukoricából is készülhetett. A 20.század finomszesz gyártása azonban felváltotta ezt és ma már kizárólag gyümölcsökből lepárlás útján készítenek pálinkát. Webáruházunk olyan magas minőségű pálinkákat kínál önnek melyek saját fogyasztásra épp úgy alkalmasak egy egy különlegesebb alkalomkor mint ha ajándékba adja valakinek. Az ajándékozott biztos, hogy elégedett lesz a kapott itallal hiszen a magyar pálinkák messzi földön ismertek és kedveltek. A Hungarikumokról szóló törvényi rendelkezés a magyar pálinkákra is kierjed sőt ezeket külön pálinkatörvény is védi. Keresse fel honlapunkat és rendeljen széles kínálatunkból.

Comments on this post

No comments.

It is necessary to login to write comment.

Trackbacks and Pinbacks on this post

No trackbacks.

TrackBack URL